Известие

Collapse
No announcement yet.

крушките на парното ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• крушките на парното ?

значи каде ли нетарсих крушки за парното и не намирам никаде даже и в сервиза на алфа питах и те нямат но както и да е,сега сам извадил и трите цокьлчета и се чуда дали може да сложа малко по големи крушки на оргиналните цокьлчета и дали ако ги запоя само с калаи щте има добар контакт,или трябва да си е така както си е оргинално сьс скобички
    Алфа Ромео 156 2.4 JTD

никои ли неможе да даде сьвет
    Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

я даи една снимка и пиши модела на крушката
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от vovata
        я даи една снимка и пиши модела на крушката
        начи снимка мога да ти дам само тая от нета защтото аз нямам имам само цокьлчетата но незнам модела.
        Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

от кой град си?
          иначме това са най-обикновени крушки за табло примерно дето и на гоуф 2 са същите

продават се навсякъде общо взето
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
            от кой град си?
            иначме това са най-обикновени крушки за табло примерно дето и на гоуф 2 са същите

продават се навсякъде общо взето
            ми не сьм от БГ но тези крущки кадето са на снимката са по големи неса оргиналните и те не влизаат в цокьлчето оргиналните са по малки иначе имам от тези крущки кадето викаш и сигурно щте пробвам с тях някак си.
            Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

аз затова попитах ако ги запоя дали щте има добьр контакт.
              Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

филипс правят правилните крушки
                предполбагам имаш наоколо магазин на филипс
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                  филипс правят правилните крушки
                  предполбагам имаш наоколо магазин на филипс
                  ми нямам представа дали има трябва да вида.
                  Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

Крушките са по-малки,моята като я взех две от три не работеха,размерът е странен,по-малки са от стандартните на голф,опел..... Аз в Бургас обиколих всички магазини,но ударих на камък.Та правилно си се насочил колега,взимаш стандартни от някоя бензиностанция по 40 ст,разглобяваш смело,после с една предварително нагрята игла правиш малки дупки,пъхаш крачетата и припояваш.Така карам от октомври 2007 засега светят ..
                    Last edited by Доко; d.m.y г., 21:16.

Comment

Забравих да спомена ,че преди това трябва да изкараш стъклото от цокъла за да го исползваш,но ако се намерят оригинални с този размер от колегите от форума ще е най-добре.Аз на втория ден не издържах да ми е тъмно таблото ,и като не намерих ,реших да побългарявам

Comment

със сигурност става като се запоят .Аз бях намерил малко по дълги но като ватове трябва да отговарят мисля ,че бяха по 1.2W .има достатъчно място за малко по дълги на една от алфите ми съм със запоена такава и няма проблем.А от Ланчия също стават не изглежда цокъла им по същия начин ама пасват.В ТиН продават едни които стават .

Comment

Аз сложих ако не се лъжа 1.5w,свети по силно ,и лично на мен по-ми допада.Личен избор.В последствие смених всички налични по осветлението ,нали вече всичко беше на парчета,между другото са стандартни ,има ги навсякъде,и до дмес не проумявам защо,и кой италиански инженер с френска мисъл е поставил тези 3 крушки на това място (последното от цялото разглобяване) различни от останалите

Comment

ми колеги мерси за саветите явно няма да намеря оргинални та ще се пробвам да си ги напрая дано стане.
                            Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

колеги да се оплача начи направих си крушките и трите светнаха обаче едното цокьлче не е оргинално и малко играе та сложих я но като я поразмьрдаш свети та аз хванах една оцверка и отгоре я завьртях и светна но и аз незнам какво стана та докоснах и дветестрани и испуши сега като сложа на това място крушка несвети може ли някои да ми каже нещо бошончета ли има или няма и да светне вече.
                              Алфа Ромео 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                              X